Blää

Har så fruktansvärt ont i nästan alla mina leder idag. Knäna hoppar lite hur som haver och axeln åker ur led ifall jag lägger för mycket tryck på den. Skönt My, skönt. Är galet trött också... Ja men... Bra dag!

Den här fanns på dörren när vi kollade på hus förra veckan. Vem har fått för sig att köpa en sån?? och hur får man tag i en??

Miss i nassen

Borde sooova nuuu!!

Äjä, hade träning idag med bästa famous! Jag börjar känna av mitt dåliga knä nu när jag har börjat träna igen. Hatar att börja känna mig gammal! Dessutom var det sjukt varmt i hallen idag då uppvärmningssystemen inte har hängt med på att det blivit plusgrader ute(!!). Jag förstår hur det känns att komma in i klimakteriet nu...

Imorgon blir en rolig dag, har endast en lektion imorgon sen är det mentorsamtal. Känns att lovet börjar närma sig :D


Myskväll!

Ikväll blir det filmmys med tjejerna :)

Måste bara säga en sak. Är så himla less på folk som lägger elaka anonyma kommentarer. Vad är problemet med att bara stå upp för din sak? Troligtvis för att den personen vet att det är aldrig något den skulle säga rakt ut i vanliga fall. Internet har blivit som en frizon där man får säga precis vad man vill(inklusive olaga hot och kränkningar) och komma undan med det. Blir det lagligt eller mer okej om man sitter bakom en skärm och säger det istället?? Väx upp!

Hemma!

Nu har jag flängt runt överallt och gjort gudvetvad. Nu är jag hemma iallafall och ska äta chips. KUNG! Finns inget bättre än att inte göra någonting :)

16 dagar kvar till DM!

Trött

Känner mig väldigt sliten idag, skulle kunna sova nu:/ Men no can do kangaroo!

 
 
Några bilder från genrepet

..

Satt precis och försökte ändra i designen och inser att jag förstår mycket mindre nu än vad jag gjorde för tre år sedan. Kung!

18 dagar kvar!

And so the countdown begins!

Mina juniorer är bäst, nu krigar vi fram till DM! Bära eller brista, oavsett kommer ni har gjort det jäkligt bra :D

Ska försöka sno massa bilder från genrepet igår så ni får se lite.

Jag satt som sagt på skolan idag och gjorde en del rester, då Moa får för sig att gå och köpa godis. Klart och betart så blev det lätt den bästa skoldagen på länge!! Så lättköpt är jag!

Lycka <3

Åh bästaste bästa CFA!! <3
I mitt huvud just nu: DMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDM
 
 
Okej, cheermy over.
 
 
Haft en ganska chill dag idag. Har inte gjort något särskilt i skolan trots att jag har 83249372874723804 saker att göra! Imorgon har vi friluftsdag och då har jag valt(VALT, say what) att plugga på skolan istället.... Vad hände med den roliga My?? Det här är dessutom den SISTA friluftsdagen jag troligtvis kommer att ha, sjukt skönt fast samtidigt lite ledsamt...Jag gråter dock inte.
 

Nu: Genrep


Wihooo!

Kom nyss hem från en asbra träning med seniorerna <3

Och jag tycker synd om er inte lika engagerade i cheerleading, men det blir tyvärr inte mycket roligare än så här.

Åh nej..

Nu har jag lyckats bli förskyld, wtf?? Aja får tänka på sånt efter DM. Kom precis hem från skolan och funderar på att snooza ett tag, men då blir man så seg efteråt :/ DILEMMA!

Är lite allmänt taggad på:
DM
Lördag = myskväll/party med tjejerna! (Lär inte bli sent, har träning dagen efter)
STUDENTEN!

Nu vet ni.
 
Hittade en bild i min mobil från när vi bakade i höstas, skulle gärna vilja ha det här just nu...

Styrelsemöte

Kom nyss hem från ett ganska långt styrelsemöte. Det är otroligt kul att vara inblandad i föreningen samtidigt som det kan vara väldigt jobbigt också! Det är som så mycket som ska fixas och kompromissas och har man haft en lång dag så kan det vara lite svårt. Framförallt när jag kan vara väldigt envis på vissa punkter också hehe. Men jag är väldigt glad över att ha My, min tränarkollega och "syster", som gör så mycket för föreningen. Det är så synd att många ibland inte ser det och kör sitt eget race...
 
Trött är jag nu iallafall så ska nog lägga mig och sova innan jag somnar framför datorn. Händer oftare än jag vill erkänna haha ;) 
 
 
 
SES IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tumblr i mitt hjärta


Alltså ibland...

Min bror för någon sekund sedan.

8 träningar till DM!

Kom precis hem från träningen och känner mig sjukt glad :D har ingen aning om vad jag höll på med i seniorprogrammet första gången vi körde men så brukar det vara när man inte tränat på länge. Jag säger det typ hela tiden men jag går i ett lag med de mest fantastiska människorna! Blir alltid så glad efter man träffat dom :) Efter det var det juniorerna och det såg sjukt bra ut idag också! Är så stolt över hur långt de har kommit det här året! Helt nytt lag som ALLA har gått upp en klass. I cheerleading är det ett väldigt stort hopp men de är så taggade så de är helt rätt människor för jobbet ;)Aja sluta klyscha nu My.

chillaxing

Tar det lugnt ikväll efter vi var ute igår. Jag har alltid tyckt att corona har varit bättre att dansa på än five och nu stänger de ner, dafak???Snygg skärpa jag har på mina bilder heheSitter och försöker stalka mig till resultatlistan från DM mellersta/stockholm! Åh jag vill vetaaaaabljggjm!

Merp

Hahaha alltså hatar när man säger hej till någon man känner men den personen är den enda som inte hör... "NO I'm not stalking her, okay?????"

Jag och Selma innan vi skulle gå ut


NNNNNNO!

En helt vanlig torsdag

Idag vaknade jag och mådde bajsss. Är ganska less på att ha feber, man blir så himla trött! Jag tog en självutnämnd sovmorgon innan jag mötte Julia på utbildningsmässan. Vi kollade genom en massa montrar typ, inget speciellt riktigt. Dock funderar jag starkt på att jobba på en brandstation alternativt polisstation bara för att jag som alla andra älskar män i uniform hehehe ;)
Sedan hade vi dansträning med barnen och finslipade lite inför DM. 7 träningar kvar nu!! crazzzzyshizzz! Vi hade ett alla hjärtansdag-tema där alla skulle klä sig i rött. Jag som vanligt glömde bort det och kom o svart... yaaay... Aja barnen var fina iallafall :) Har även haft flera sjukt bra träningar med seniorerna!! WEHÅÅÅÅ!

Nu är det dags för girlsnight med film och godis :D




Sjuk

Blääääää är fortfarande krasslig efter halsflussen... bra timing inför DM! Åååh vad jag längtar!! ett år sedan laget stod på mattan, alldeles för länge tycker jag :)

Tror btw att jag har börjat tycka om Simpsons igen, hahaha åååh my life is so saad


Semlorna jag och my dear Julia bakade med företaget.

RSS 2.0