Varför finns det inte mer timmar på dygnet?

Ååååh kom nyss hem från två bra träningar med mina wonderchildren!! Ni är ju bääääääääst <3 Btw så älskar jag att vara kring motiverade människor, framförallt när jag själv har svårt att hitta den.

Imorgon kommer alla spanjorerna. En hel vecka med barnpassande i princip... Men åt andra sidan var det väl likadant när vi var där! Nä men det kommer bli kul :) Pratade lite med Julia för en stund sen om aaallt jag har gjort idag(ifall jag får tillfälle att klaga måste jag ju ta chansen), skönt med någon som självmant erbjuder sig att hjälpa till!





Tog tyvärr väldigt lite bilder, att jag aldrig lär mig :/

För någon dag sedan hamnade jag i ett sjukt underligt läge. Jag väntade på busshållplatsen när en gammal tant(på 91 år fick jag lära) stod kläckte ur sig en heel del vad man skulle kunna kalla rasistiska kommentarer. Jag valde att inte säga något, hon stod ju faktiskt med ena foten i graven redan. Hade varit sjukt jobbigt ifall hon hade kollapsat på plats... Vem vill ansvara för att rädda hitler liksom?? Men, ifall man är så upprörd över folk i Sverige som använder sjal, bör man kanske inte åka till Ghana och KRÄVA att man ska få använda linne och shorts i deras kyrka? Nä men stanna hemma då.

Upset My over and out.

But why?




Filmkväll

Idag blev en slödag! Julia åkte hem vid tolv och efter det har jag verkligen gjort iiingenting. Skulle plugga lite, gick sådär. Skulle städa lite, gick sådär. Aja!

Sen blev det gleekväll med Anneli och Julia, asnice! Alla var som trötta sen igår så vi satt mest och åt medan vi försökte sjunga med :)

Imorgon är det träning igen. Känns jätteroligt att träna nu innan DM! Såklart är det lite stressigt men det blir mer en taggad stämning i hallen då! Framförallt nu när vi har mattorna så underlättar det supermycket med koreografin.

Sen ska jag på spakväll med tjejerna så jag kommer vara helt utvilad inför nästa vecka då jag bara har två skoldagar!!!




Igår



På inflyttningsfest hos bror!

Wihooo

Ett prov borta, nu ska jag aldrig filosofera på livet igen...

Vaa?

Idag har varit en allmänt konstig dag. Allt har bara varit soft på något sätt! Sjukt skönt men samtidigt borde det inte vara det. Jag har crazy mycket att göra egentligen med skola och cheer, men a girls gotta do what she's gotta do! Vem ska annars ta det lugnt och skjuta upp allt?? Någon sa till mig idag att tjejer stressar mer än killar. Inte helt baserat på fakta det här uttalandet men samtidigt inte helt omöjligt tänker jag. Lär väl aldrig få veta då jag inte har the parts that jiggle :/
 
Min mormor hade även hittat till min blogg(whaaat?) och var tvungen att fråga mig ifall det var jag längst upp på bilden... Nej mormor, det var inte jag, tack för de senaste 18 åren(men jag tycker om dig i alla fall :))! I och för sig så har jag i familjens videosamling ett klipp från ett luciatåg i sexan som min pappa spelat in, där en av mina klasskamrater spelar huvudrollen. Barn som barn tänkte han och zoomar in på någon helt annan. Det här får terapeuten ta itu med senare...
 
Nu är det dags för träning med ma gurls igen!
 
 
 

Gårdagens träning!


Snyggt där

hahaha älskar att jag tror att alla är sarkastiska. Alltså, hela tiden.



Nu träning. Taggade brudar hääär!

Ma gurls

Kom precis från träningen! Har inte varit med på ett tag men nu när vi haft lite problem med skador hoppar jag in till tävlingen. Tyvärr hade vi idag en tjej som inte kommer att kunna vara med och tävla då hon skadat sig. Jag bryr mig om varenda person vi har på mattan så det är alltid lika tråkigt när någon råkar ut för något sånt :/ Men hon är tuff och det är resten av laget också så no worries, we got this!
 
 
DM-guldet 2011 satt jäävligt fint alltså :D

Stän

Ska gå en snabbis på stan är tanken. Ska bl.a. fixa en sak till överraskningen till kvällens träning, kommer bli kuuuul! :D



Pratade igår med min spanska utbytesstudent som kommer om en vecka. Hon var inte direkt jättetaggad på att åka utan bikinin, men vad ska man göra? ;)

Whey

Det definitivt bästa med att gå sista året är ju de korta skoldagarna! Har inte gått en heldag på vääääldigt länge. Hur som haver off to a meeting I go now :)

Ikväll ska jag definitivt tracka min bror på hur man ändrar hmtl-koder och sånt.

Bra My

Som ett litet sent nyårslöfte tänker jag nu dokumentera mitt sista halvår i gymnasiet i vaddetnublirförsyfte!
 
Min bror tror jag kommer misslyckas om en vecka så därför kommer jag få en hundralapp i handen när jag springer ut från skolan i juni ifall jag lyckas skriva någorlunda regelbundet. WIN!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0