Finally

Efter tre helt sjukt stressiga veckor börjar jag äntligen se ljuset! Studenten WIHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ(säger jag som att jag är färdig med allt.... det är jag inte). Men det känns som att jag börjar få rätsida på en del saker nu. Tyvärr missade jag tryouten OCH studentmiddagen igår, men idag känns det mer värt det då jag fått bort en massa rester :)

Ha det kult ikväll!

Tryouts!!

Kom precis hem från en provträning med blivande Famous och imorgon smäller det! Det är såklart tråkigt när ett tävlingsår tar slut, men samtidigt börjar ju ett nytt vilket alltid är sjukt lika spännande :D Vill bara sätta mig ner och göra en massa program och finlira med detaljer. Haha det är nog mer spännande för mig än vad det är för många andra ;)

19 år

Jag måste ha haft den bästa födelsedagen på många år. Tror aldrig att jag blivit så uppvaktad som idag :) Jag har en hel del fantastiska vänner som alltid tar hand om mig oavsett hur dryg jag än är, ni vet vilka ni är och NI är helt fantastiska! Får visa sedan vilka presenter jag fick igår, helt awesome.

Dessutom har jag ju en hel extrafamilj via träningarna. Dagens uppvisning var nog den bästa vi gjort på länge! Så många duktiga barn och oavsett vilket lag de går i kan man inte låta bli att bli stolt :D Jag hoppas verkligen att jag får chansen att vara tränare till alla minst en gång i varje fall, hade varit så roligt att få lära känna de ännu mer. Vår förening börjar bli så stor och att få komplimanger från föräldrar till barn som man själv inte är tränare för är guld värt! Dessutom har jag en hel drös med fantastiska tränarkollegor och nästa termin blir de ännu fler.

Blir lite irriterad när jag skriver med så många utropstecken, men ibland är det bara ett måste.


Nej bara

Sitter och pluggar samtidigt som fear factor går i bakgrunden. Alltså fyyyyy faAn vad snuskigt att äta krypen levande! Bläääääää. Jag känner bara: Grattis, kul för dig att du vann en massa pengar för att äta småkryp som en massa stammar i typ Afrika redan gör.

Jag gick nyss till köket och skulle göra en macka, vänder på limpan och ser att den är grön(!!). Kan väl passa på att säga: släng brödet när det blir gammalt, Pu. Hur som helst när jag ska lägga de i papperskorgen rör jag av någon anledning på det möggliga, apparently fear is not a factor for My.

Hos Evelyyn

Kom precis hem från Evvsan med lite gott sällskap. Är så härligt att umgås med dig <3 Imorgon blir det överraskningar misstänker jag. Skulle till julia för en finmiddag men nu ska tydligen någon med ett välkänt ansikte hämta upp mig. Intrigued indeed! God natt!

Uppvisning!

Kom, kom, KOM och se mina guldbarn!
 

Tagga!!!

Nästa vecka är det dags för tryout till Famous och Fury och måste säga att jag är GALET taggad inför nästa säsong! Det känns verkligen som att vi kom på det lilla extra det här året och att alla möjligheter är öppna helt plötsligt. Vår förening börjar bli så stor nu att alla kan få en plats i ett lag som passar dem. Kan inte fatta att för fyra år sedan tog vi över och har sedan dess startat en egen förening plus fixat 5(!) stycken till lag. Ganska nöjd!

Även om det ska bli väldigt tråkigt att lagen splittras så får man se det som att vi fortfarande är i samma familj! Och framförallt får man chansen att träffa och lära känna en massa andra grymma cheerleaders :)

Ska sluta skriva en massa saker som bara mina barn tycker är roligt.

Jag vet inte vad jag ska säga

Det syns att vi är syskon.
 

Good o'l days!

Har faktiskt varit ganska duktig med pluggandet i veckan så jag tänkte ge mig en liten paus. Jag och Pu sitter och tittar på Tokyo Drift, hör en låt som jag inte hört på år och dar som påminner mig om ett videoklipp jag och mina vänner matade för några år sedan.

Ni får ta det med en nypa salt då den är en aning... ociviliserad kanske? Det här tyckte vi verkligen var JÄTTEKUL när vi var små!

 

 

RM dag 2

Sen var det så klart dags för våra juniorer! Den dagen var vi dock tvungna att kliva upp befintligt tidigare. Vet inte varför men det känns som att uppstigningstiden är väldigt relevant.
 
Jag har flera saker att säga om det här laget.
 
1. Dessa barn kommer få många brev från kungen ifall det är så att ett skratt förlänger livet.
2. Har aldrig sett ett sånt talangfullt lag i så låg ålder i vår förening.
3. Orkar inte skriva mer nu men summan av kardemumman är iallafall att NI ÄR BÄST!
 
 
Tävlingsdagen för dem var betydligt längre med fler starter och förträning etc! Men det klarade de brilljant! Måste börja med att säga att vara på en tävling som tränare, är KLART mer nervöst. Man försöker förbereda sina barn på så mycket som möjligt men det känns alltid som att man glömt något eller går runt och oroar sig för. Är det inte något bygg eller gymnastiksekvensen så är det ifall de har ätit tillräckligt och en massa massa mer. Nu låter det som att de är 8 år gamla, och de är de i mitt huvud hehe, men de är alla verkligen mogna för sin ålder så det mesta brukar lösa sig ;) Jag vill att de ska känna lika stor kärlek för laget och den här sporten som jag och allt det sitter i ifall man har roligt eller inte! Jag hoppas att de känner att de fick rocka gärnet på mattan och att de var stolt över deras prestation för det var verkligen jag!! Jag skrek från början till slut under deras program och tårarna lyckas alltid tränga fram när de är färdiga!! Ni är fan grymma! Vet inte vad jag ska skriva för att ni ska förstå men det finns såååå mycket kärlek att hämta i det här laget(nu blir typ mitt tangentbord också blött). Dessutom att de hamnade på en 6:e plats av 9 är jag sjukt nöjd med! När vi dessutom fick se slutpoängen blev det bara bättre. Nästa år är det perfektion som gäller och då ska ingen domare ha något att säga till om, de ska få se mina barn när de lyser som mest precis som vi får se dem på träningarna. Älskar er <3
 
 
Nu börjar deras träning dessutom!
 
Dessutom har jag såklart några fantastiska tränarkollegor men er får jag skriva om senare :D

Blä

Snoozat i en timme nu, snyggt

RM dag 1

Kan berätta lite för er som inte har hört så mycket från tävlingen i år(alltså ingen jag känner). Vi åkte på onsdagen den 8 maj kl. 05.00 på morgonen. Var lite halvt omänskligt att vakna när klockan ringde 3.30. Kändes som en illusion! En av våra gamla seniorer ville dessutom hänga med vilket var jätteroligt! Vår familj blev som fulländad.
 
 
Resan gick snabbt och vi behövde inte ens fixa till hår dagen innan, det skulle vi hinna på tävlingsdagen.
 
Dagen efter var alltså tävlingsdagen för Famous. Vi hade ingen förträning så vi hade sovmorgon till 08.00!!!!! WHAAAT?? Aldrig vaknat så sent på en tävling, kändes som att vi höll på att missa den! Spoiler: det gjorde vi inte.
 
Orkar inte gå in på detaljer för tävlingsdagen men kan ALDRIG säga att jag känt mig så här lugn på en tävling! Vi var verkligen redo! Såklart det var nervöst, det hör till. Men jag visste hela tiden att varenda person som gick ut på mattan med mig skulle ge 150% hela tiden! Helt underbart! Att vi sedan vann en SILVERMEDALJ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) gjorde verkligen resan fulländad!!! Vi hade som mål sedan DM att sätta programmet och det gjorde vi!! Att få medalj på ett mästerskap har legat på min livslista i måååånga år nu och FAN vad det känns bra att äntligen ha fått en! Har nog inte riktigt insett det än. Det ligger mycket träning och tid bakom en sport som denna och i stunder som dessa känns det verkligen såååå himla värt det! Jag säger det igen: jag är helt kär i sporten och jag är helt kär i ER Famous!!
 
 
Sen har jag min Myyy också, men dig får jag skriva ett inlägg till senare <3
 
WE DID GOOD!! :D
 

Recap

Mycket har hänt den senaste månaden och jag skulle vilja skriva allt här och nu men det får bli lite uppdelat! Sulplise sulpliiiiiseeee!!
 
Mindre än två veckor kvar nu, känns helt ok! På fredag ska jag till Evelyn och på lördag är det finmiddag för hela slanten hos Julia. Nu är det bara att suga upp allt det goda för att orka med det sista innan studenten.
 
I lördags var vi på stan med några från Fury och Famous för att ragga lite nytt folk till kommande år. Inte för att skryta men det var nog det bästa gången vi visat oss på kulturnatta... någonsin! Grymt!
 

RSS 2.0