Sista kvällen

Ikväll sa vi hejdå till vår kära Joline som ska åka till Tyskland för att studera! Hjälp vad jag kommer sakna dig... En äkta vän säger alltid vad hen tycker och det litar jag till 100% på att du gör. Du har varit en stor del av min gymnasietid och det kommer du vara i många år till :D
 
SnyggbildN
 
Jag önskar dig all lycka i Tyskland och att du får uppleva en massa otroliga saker! Vi kommer snart och våldgästar dig ska du se ;)

Vad är felet?

Jag som alltid brukar kunna sova hur länge som helst, snällasnällasnälla låt mig bara få somna om!

Midsommar

Imorgon bär det av till Joline på midsommar för att grilla och bada i poolen(läs INTE jag). Min hals har spökat med mig hela kvällen så ska nog ta det lite lugnt!

Ikväll blev jag dessutom bjuden på bio av min far och lillebror. Såg "after earth" tror jag den hette. Klart min pappa somnar efter 20 min och totalförnekar det när vi gå därifrån och pratar om filmen. Han var rätt tyst under det samtalet kan jag säga...

Ha det kalas imorgon!

Arbetsintervju

Idag var jag som sagt på min första arbetsintervju i princip. Ingen aning om hur jag har lyckats få jobb tidigare! Det kändes bra, sen har jag ju ingen aning om vad de egentligen tyckte om mig, men det återstår att se. De bokade även in mig på en till nu på måndag, buzy bee här!


Galet nördigt

Pu kom över vid fyra och sedan dess har vi suttit fastklistrade vid datorn och spelat något spel. Jag är ändå imponerad över de som sitter framför datorn hela dagarna för min hjärna är typ helt slut nu! Tänkte att det skulle vara en passande sjukdag-aktivitet, men nej. Det var det inte. Ska därför ta och lägga mig nu eftersom att jag har en arbetsintervju imorgon(!!).

Guten nacht
 
 

Tisdag

Gick över till katten klockan åtta imorse. Satte mig framför TV'n(vem har sagt att det skulle vara ett svårt jobb) och somnade givetvis direkt. När jag sedan vaknar upp vid klockan elva kan jag knappt öppna ögonen. Nu har jag också lyckats få den här post-studenten-sjukan.

Men som någon vis sa, nu har ja ju en MASSA tid att blogga igen. Wihoooo! Ska även försöka fixa med de här förinställda tidsinläggen som jag har skjutit på i en månad nu typ hehe ;)
 
 

Livskris nr 2

Alltsåååååå.


Träffade nyss en som gick i min klass på högstadiet. Hon ska fara ner till nu till hösten och plugga mode och design på något fancy ställe. Vad gör jag? Går till Statoil och köper popcorn. Visst, det var gött nu kan jag erkänna men det skulle bli sjukt svårt att förklara för mina föräldrar om tio år varför jag bor hemma och sitter framför datorn hela dagarna.

Livskris nr. 2, over and OUT!


Kattvakt

Idag fick jag det ärofyllda uppdraget till att vara kattvakt i en vecka.

 

 
 

Det skrivs direkt upp på CV't kan jag säga(...). Nä men så även fast jag har blivit ledig så känns det kanske inte jätteledigt än. Kom precis hem från ett styrelsemöte hos My. Hon hade någon bulldoft i hennes lägenhet(gemig) så jag funderar starkt på att gå och köpa några.

 


Älskar den här sidan, jag och alla andra 13 åringar då

 

Röra!

Håller på att kolla på olika universitetslinjer och hejkomochhjälpmig var i heeeela friden ska jag börja??? Usch

Var och kollade på när min farbror skulle sjösätta sin båt tidigare idag. Har aldrig sett något så tråkigt i hela mitt liv men det var jag, konstigt nog, ensam om att tycka :/ Det läckte in en massa vatten så de var tvungna att vänta på att trät skulle svälla så att den inte sjönk. Samtidigt for det förbi en massa fancy yachter(kanske inte, men nästan) och sportbåtar. Varför inte bara fixa en vattenskoter så är man färdig! Klart och betart!

Stängde alldeles nyss av TV:n för att inte bli distraherad när jag skulle plugga...... say WHAT?? Kommer nog att ta ett tag tills jag har vant mg vid att vara.... arbetslös hehe

Fredag

Idag ska jag småfixa en hel del. Mormor åker hem igen så vi ska fara och luncha, jag har även en del annat som måste göras när jag ändå är på stan. Arbetslös - ja, men jag är inte ledig för det :( Nä helt arbetslös är jag väl inte, skulle väl kunna säga at jag har ett ganska rörligt schema!
 
Åh orkar inte. Hejddå

Studenten

Alltså heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt sjukt. I förrgår blev jag äntligen färdig!! Sjukt märklig känsla när pappa säger att han ska till jobbet och Pu pratar om alla saker han ska göra på lovet innan skolan börjar igen. Vad i hela friden ska jag göra nu då?? Även om det har gjort att jag har fått impulskänslor av livsångest så känns det så jäkla skönt att inte ha någon aning om vad jag gör om ett halvår. Eller bara tre månader framåt! Ska försöka lägga upp lite bilder på dagen och allt annat konstigt jag har gjort de närmsta dagarna. Framförallt nu eftersom att jag helt plötsligt har fått en massa extra tid :P Haha när jag vaknade i morse så mådde jag sjukt bra faktiskt! Trött, givetvis, men annars rullade livet liksom. Jag pratade dock med några andra som inte alls hade en lika skön upplevelse. Älskar när det händer. Det finns verkligen få känslor som känns sååå bra som skadeglädje. Remember that kidzzz.
 
Jag fick btw mina hundrakronor av Pusan <3
 
 
Jag har även efter den här dagen bestämt mig för att aldrig använda mössa. Mitt huvud skulle lika gärna kunna sitta på en pyssling så jag har gett upp den kampen..
 
 

Jag har världens bästa tränarkollegor




Vad i...

Ibland vill jag bara flytta ut till landet och inte förstå hur dagens teknik fungerar. Jag är less på att saker och ting inte bara fungerar. Nu måste jag skriva om de tidsinställda inläggen...

Lagkväll numero dos

Ikväll ska seniorerna har lagkväll, SISTA gången för i år :( (cheerår räknat då).

Jag har fått ganska mycket kommentarer om att jag sätter cheer framför allt så har det plötsligt blivit en cheerleading sak. Nej, jag vet att cheerleaders inte har en egen almanacka bara för att det står cheer framför.

Sitter för tillfället hos Evelyn och provar balsminket. Det blir superfint! Tack Fia! :D

Randominlägg sådär.

Lagkväll

Mitt i allt pluggandet blev det en liten cheerbreak med mina barn. Kan inte fatta att den här säsongen är över! Vilket år de har haft. True champions, yes indeed!



- Amandis

RSS 2.0