Träning!

Är typ aldrig så glad som jag är efter träningarna! De är helt klart höjdpunkterna på min vecka :D I veckan jobbar jag natt 7 dagar i streck, imorgon blir min sista vanliga kväll... haha nu lät det som att jag inte kommer att överleva den här veckan men just nu känns det så!

So long!

Take a chill pill

Älskar den här videon! Han vet verkligen hur man tar tillvara på dagen. Det är nog nödvändigt att släppa lite måsten och avbryta med roligheter emellanåt, de finns alltid kvar när du kommer tillbaka!

- "My på kvällskvisten" 19 år
 

Lite blandat



Göllöngarna





Suspekt flygplansmat indeed..






Det var grymt skönt att få komma iväg lite. Behövde ledigheten! Vi har haft så himla roligt! Vi har verkligen inte gjort något särskilt utan mest bara umgåtts. Heeeelt perfekt faktiskt! Framförallt var det superkul att få träffa Joline igen, som jag saknat henne!!


Renovering

Renoveribgen av mammas hus rullar på fint. Lite ikeakatalog möter antikrundan!


Vissa jobbar...


..inte jag.



Vissa ställen är fina...




..andra ser ut som en cell i guantanamo.




Lång da'n

Nog för att jobb är roligare än skola men när det kommer mellan andra redan planerade saker är det inte så roligt!

Idag har jag, som gissat jobbat. Fast jag måste erkänna att det var en riktigt bra dag! När jag jobbar som personlig assistent är jag rätt van vid att folk inte riktigt orkar anpassa sina planer när något kräver lite mer planering för att alla ska kunna vara med. Men idag träffade jag en av de mysigaste människorna någonsin som verkligen inte såg några hinder! Och framförallt, att det inte var något problem eller något jobbigt att behöva tänka om! Åh blir helt varm i lilla blodpumpen <3 En bra dag helt enkelt, en JÄTTEBRA dag!



Pu körde på sailor-outfiten igår på träningen. Snygg

Åh livet...

Idag var jag och fikade med the girlz. Saknade Joline men det är bara 6 dagar kvar nu!




Usch och fy för allt krångel nu! Vem vare som kasta den här kaosbomben!? Det märks så väl när folk i min omgivning mår dåligt. Inte bara på hur de beter sig utan på hur jag beter mig. När någon man bryr sig om inte har det bra vill man bara plåstra om och se att allt blir bättre men tyvärr fungerar det inte så... Man känner direkt av lite ior-syndrom. Allt är bara.... dåligt!

Snart är det träning, det är ju kul iallafall :D

Läger

Har hänt rätt mycket på sistone! Hade läger i helgen med båda lagen och äntligen är koreografierna färdiga! lite finputs så är det bara att börja nöta :)

Blir fortfarande så imponerad av alla mina utövare. Så roligt att umgås med människor som verkligen brinner för något(och som står ut med allt gnäll från oss tränare...)!










Heeeeeeyy

Hänger med Selma och ser på Malou.



"Oj, här var det fest..."

Spot on, girlfriend!


RSS 2.0