Bauten

Igår var det så fint väder så vi passade på att båta lite! Som typ allt annat jag gjort den här månaden var det sjukt mysigt :) 
 
Vi for förbi något ställe där det fanns jättefina stugor och vad jag antar var året-om-hus. Damn vilka båtar där fanns. Det vill jag också ha när jag blir stor! Dock gick någon på grund och efter det insåg jag att båtcommunityt inte är jättestort här. Efter typ 10 min hade min käre far ringt tre av hans vänner och berättat om vem och med vilka han hade kraschat med. Tydligen väldigt spännande!
 
 
Och förresten pappa - Kissie har faktiskt likadana glasögon som jag.... Så you can suuuuuuuuck iiiiiiiit
 
 

Kan vi börja igen någon gång?




Family vaycay

Nu är det inte långt kvar förrän jag åker ner till Skåne med familjen. Ska bli skönt att komma bort från Umeå ett tag! Känns som att jag säger det varje gång jag ska fara någonstans hehe. Idag blir det annars lite båtande och förhoppningsvis blåser man inte bort i när man försöker få tag på lite sol!
 
 

Måndag.... igen

Bläjsfnajksnjkfnkdmsmmbläbläblä för måndagar. Det är stressauppsiginförveckanmöjligtvisrestenavlivetdagen. Nog för att jag inte gör så mycket men jag sympatistressar med alla som faktiskt gör något. Idag har jag en sjukt mycket ångestladdad dag. Vad ska jag gööööra med mitt liiiiiiiv?!?! Jag är i det stadiet där jag tycker att det är intressant att göra ett inlägg om min hund.... Inte k!!!!(om jag ska tala som alla trendiga ungdomar)

Ah men klart slut. Sov gott. Hejdå. Vi ses.


Båten

Igår hängde jag och Julia på pappas båt och allmänt larvade oss. Åt lite god mat, tittade på utsikten, lyssnade på musik osv. Jättemysigt ställe faktiskt när man väl orkar ta sig dit!

Älskar det. Punkt. Slut. Låst. Kastar nyckeln i sjön så den aldrig kan komma tillbaka.

 
 
 

Hahahahahahahahahahahahah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Straaandeeeen

Sverige kan också leverera ibland
 
 

Anton Racket

Vi har även hunnit spela lite tennis. Pu fick äntligen veta hur det känns att vara hans stora idol.
 
 
 
Kanske borde lägga upp videon.
 
 
 
 
Ja jag har gått ut grundskolan.

MELMAN

Det är helt sjukt hur stor plats hon har i den här familjen. Eller tvingar sig till att ha snarare... Lite som ett infekterat sår som man måste ta hand om annars blir det ännu värre. 
 
 
Selma snor jordgubbar..
 
 
Och Pu ser inget annat val än att ta till yxan...
 
 
 

En helt okej dag

 
All kärlek
 
 
 
 
 
 

Lördag 13/7

I lördags fyllde en av våra seniorer år och laget blev ditbjudna på fika. Då de flesta var bortresta eller jobbade så blev vi inte så många, men det innebar endast mer fika till oss :D Älskar när man ser ett fikabord och man bara MÅSTE smaka på allt! Nästan lite av en störning faktiskt.
 
Lillhjärtat 
 
 
Efter det drog jag och Julia på vännäsdagarna. Fråga mig inte varför vi fick ett ryck till att fara dit men det är rätt mysigt att gå på marknader och kolla på ja.... småskit hehe. Träffade även min farmor och farfar där som hade fått tillstånd till att vara ute ända till 23! Haha ååh vad jag kan sakna dem ibland!
 
 

...

Känn dig inte speciell Anneli. Blogg.se strular

Anton racket

Con Anneli sisisisisisi
 
 

Stugläge

Sedan i söndags har jag varit i stugan så därför blir det lite ont om  bilder osv. Har haft det rätt ok, inte så bra väder men va ska man göra?!?? 
 
Jag å Pu apar oss på studsmattorna
 
Faceplant på bild... Priceless
 
 
 
 

Tyskland 2010

Pu finns med på onormalt många bilder från den här resan...
 
 
 

 

Bilderbilderbilder

Jag har fått min kamera att fungera igen vilket innebär att jag hittade en massa roliga bilder från 2011. Shiiiieeet vad folk var små då haha! Ska lägg upp lite sen!

Idag har jag hunnit med en hel del grejer faktiskt och har haft det rätt trevligt, men nu blir det mat.
Over and out

Igår










Mot Finland!

För någon vecka sedan när vi satt i bilen frågade min far ifall vi ville fara och ta en glass någonstans. GIVET, sa jag. Vars då???????????? Vasa tyckte han lät som ett bra ställe så imorgon ska vi ta en dagsstripp med båten över för att ta en glass. Endast. Vi ska bara vara där en timme så vi hinner inte så mycket mer haha!
 
Det ska bli kül!
 
Det här kommer nog bli en av de första åren jag inte åker utomlands tror jag, men det gör faktiskt ingenting(bratvarning)! Vi ska åkta till Skåne i ett par veckor i slutet av Juli och det ska faktiskt bli jätteroligt! Älskar att på de kallaste dagarna är det alltid varmare än här. Hur kunde jag hamna så långt norrut....?? Dessutom har min morbor en pool så det ska bli rätt skönt att få ligga på hans vindstilla veranda och bara glassa :)
 
 

Schtuga och baut

I helgen har jag varit i stugan och det har faktiskt varit riktigt mysigt! Vi har solat, hoppat studsmatta, ätit kakor, solat lite mer osv. Igår var jag och spelade minigolf med några från skolan. Tror aldrig att jag har varit på en runda som tog så lång tid och framförallt med så dåliga poäng. Men det gjorde inte så mycket, vi unnade oss en glass ändå hehe.

Idag har vi hunnit vara på båten och ätit lite. Vi passade även på att olja in trädäcket(saknarminjolinesomhadevaritkungpådet)!



Random bild från studenten. Kan inte för mitt liv förstå att JAG ÄR FÄRDIG!!

Häng och fläng

Ja idag har jag umgåtts med min bror. Helt ärligt, han måste vara en av de konstigaste människorna jag känner. Sen så for jag och fikade med Moa på Göteborg och snicksnackade lite. Ganska skönt ibland att bara prata om lite hjärndöda grejer! När jag kom hem taggade mi familia att se "Dumma Mej". Är helt förälskad i den filmen av någon anledning! Så sjukt mysig bara! Förväntar mig en stor besvikelse när jag ser tvåan.... BTW kan jag väl lägga till att det är dumt att de har tagit bort tecknade filmer med engelskt tal är i Sverige!! Vad ska nu vi semivuxna se på bio...??

 

 
 

Ännu en onsdag

Kung då var jag färdig med det jag skulle göra idag! Ska nu fara iväg och fika en snabbis med Moa och sen så blir det... sova?? Nä men har vänt dygnet nu(nåsåjääävulst) så kanske är dags att börja göra något åt det :/

Imorgon blir det nog Nydala(om jag får hehe) och få se vad cheerleadinglägret har gjort i veckan. Lägerledare är en ändå ett sjukt schysst jobb... om det är fint väder, snälla barn och roliga ledare hehe...

Klagomål

Har fått lite hintar om att jag är dålig på att uppdatera(youknowwho) så jag får väl skärpa mig lite. DOCK bestämde jag mig redan från början att jag endast tänker skriva något ifall jag känner för att göra det. Så fort det känns som ett måste blir det ingen hobby för mig längre haha :P

Idag har jag bokstavligen bara hållit på med cheerleading, planering, prova lite nya saker etc... Stackars barnen som sitter och väntar på intagningsbreven som jag har försökt slita med haha! Nu ger jag upp och skickar ut de via mail istället. Dock har jag fastnat framför annat men nu är det dags att ta tag i det! Imorgon SENAST ska de ut via mail, sen så ska jag ringa till postkontoret och roasta dem om breven (:O).

Imorgon skulle vi även ut på pappas båt och sen vidare till tandläkaren, igen.

Första sommarträningen

Jag inser nog inte hur mycket jag saknar cheerleadingen förrän man sommarträningarna sätter igång! Älskade, älskade barn och tränare :D Var hos My lite innan och gjorde lite lagfix och dräkter. Yiiiiiiiieh vad nästa år ska bli kul! Känns som att vi verkligen börjar komma in i saker och ting nu :)

 
Tack Fanny ;D


Var även hos tandläkaren idag och fixade med en protes som förhoppningsvis åker in någon gång i sommar(åååhsnällasnällasnällaaaa). Fick åka tillbaka vid fyra och göra om samma sak igen men det gjorde inte så mycket för nu vill jag bara ha bort skiten...

RSS 2.0